More

  CPU Pascani: Doi copii accidentati si doi adulti taiati cu flexul

  Array

  CPU Spital

  Garzile medicilor din Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal din Pascani sunt mereu aglomerate de pacienti care prezinta diferite simptome sau traume.

  La fel s-a intamplat si la inceputul acestei saptamani cand, luni si marti in CPU s-au prezentat peste 100 de persoane, cei mai multi fiind pacienti cronici dar si cativa zeci de loviti prin agresiuni sau accidente casnice.

  Astfel, in noaptea de luni spre marti, doi copii au ajuns pe mana medicilor dupa ce au suferit accidente in curte sau in casa. Primul caz, este al unei fetite de 7 ani din Pascani care se juca in curtea casei cand la un moment dat s-a urcat pe un gard. Din neatentie aceasta a cazut lovindu-se grav in zona genitala. La cateva ore distanta, un alt copil a ajuns pe patul de spital, de aceasta data un baiatel de 1 an si jumatate, din localitatea Hartoape. Acesta a fost nesupravegheat o clipa de catre parinti si a cazut din patul in care statea, lovindu-se grav la cap. Ambii pacienti au fost directionati catre Spitalul “Sfanta Maria” Iasi.

  In compartimentul de Primiri Urgente au ajuns si doi barbati, ambii cu plagi taiate dupa ce au desfasurat lucrari cu instrumentele respective.

  Primul este un barbat de 70 ani din Topile, care a suferit o plaga in zona coapsei stangi, iar cel deal doilea este un barbat de 74 ani din Miroslovesti care a suferit o plaga la mana stanga. Ambii au fost internati la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet