27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Cozi interminabile la bancomatele din Pașcani

Cozi interminabile la bancomatele din Pașcani. Asta pentru că se dau pensiile, iar majoritatea beneficiarilor au ales să le ridice personal de pe card și nu mai așteaptă poștașul. Nu toată lume însă a renunțat la vechea metodă. Ba mai mult, unii sunt nemulțumiți de card dat fiind că ba se blochează, ba ATM-ul nu dă toată suma.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Este și cazul acestui bărbat. Venit de la Hârtoape – Vânători la Pașcani pentru a ridica pensia, s-a trezit cu surpriza să primească numai 100 de lei din cei 1.200 valoarea pensie pe o lună de zile. Gheorghe Zămu s-a luat cu mâinile de cap și nu știe cum să rezolve problema. A făcut sesizare și așteaptă să poată beneficia de tot venitul care i se cuvine.

Această familie spune că pleacă destul de des și le este mai ușor să ridice banii de unde se află. Banii de pe card îi scoate și acest pășcănean. El spune că îi este mai utilă această variantă pentru că scoate câți bani are nevoie.

Dacă unii au ales această metodă sunt și pășcăneni care așteaptă poștașul. Ei spun că mai bine dau un bacșiș decât să-i ia banca bani la fiecare verificare de card. Alții spun că se cunosc de mult timp cu poștașul și e sigură această metodă.

Plata pensiilor în această lună se va face către oficiile poștale, prin factorii poștali, în perioada 11-24. Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu vor fi avizați sa se prezinte pâna în data de 30 decembrie la oficiul poștal de care aparțin.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow