Primăria Paşcani nu suplimentează programul cu publicul, la Serviciul Comunitar de Evidența a Persoanelor deşi în luna august se înregistrează cele mai multe cereri de schimbare sau transcriere a actelor personale.Mai mult serviciul va fi închis în minivacanţa de Sfânta Maria, 15 august fiind zi liberă prin lege, iar 16 iulie urmeaza sa fie recuperată.

De la începutul acestei luni la ghişee sunt cozi permanente, mai ales cu cetăţenii plecaţi la muncă în străinătate dar veniţi acum acasă în vacanţă. Mulţi dintre ei solicita actualizarea cărţilor de identitate sau transcrierea certificatelor de naştere a copiilor născuţi în străinătate

.
În alte localităţi în astfel de situaţii este prelungit programul cu publicul, în fiecare zi şi lucrează chiar şi sâmbăta pentru rezolvarea cererilor şi evitarea aglomeraţiei.

La Paşcani, Evidenţa Populaţiei este deschisă publicului de la ora 08.30 până la ora 16.00 luni şi marţi, până la ora 18.30 miercuri şi joi şi până la ora 13.30 vinerea iar în weekend şi sărbătorile legale nu se lucrează.

Reprezentanţii Primăriei recunosc că este o perioadă aglomerată şi că funcţionarii fac eforturi pentru rezolvarea tuturor cererilor, uneori peste program.

Menţionăm că în acesta perioadă la Serviciul Public de Evidentă a Populaţiei se inregistreaza în fiecare zi peste 120 de cereri de eliberare documente. Ele sunt rezolvate în maxim 7 zile.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider