24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Covor asfaltic pe mai multe drumuri din județ

creditfix.ro
creditprime.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
answear.ro
elefant.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Vor începe lucrări de asfaltare în tot  județul Iași. Pe listă sunt drumurile Blăgești – Gura Bâdiliței, Gâștești – Codri Pașcanilor, dar și Scobinți – Sirețel – Lespezi. Informațiile au fost spuse de vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Alin Aivănoaei în cadrul emisiunii Pulsul Zilei moderată de Cătălin Cojocaru.

Drumurile naţionale de pe raza judeţului vor intra în şantier peste două săptămâni. Lucrările anuale de întreţinere de vară a drumurilor vor începe pe 20 aprilie, fiind programate lucrări pe DN 24C, DN 28A şi DN 28B.

Pe șase km de drum urmează să fie turnat covor asfaltic. Este vorba despre DN 28A, pe traseul Gâsteşti – Codrii Paşcaniului – intersecţie cu DN2. Anunțul a fost făcut de către reprezențiii Consiliului Județean Iași.

Pe lista de covor asfaltic se mai află și alte porțiuni de drum iar în paralel cu aceste lucrări, vor fi remediate și gropile sau fisurile de pe drumurule naționale.

Aflat în emisiunea Pulsul Zilei, vicepreședintele Alin Aivănoaei a spus că în scurt timp, oamenii vor vedea utilajele și pe drumul Blăgești – Gura Bâdiliței.

De asemenea, în scurt timp vor intra în reabilitarea și modernizarea DJ 282, DJ 281DB, DJ 281D, DJ 281 pe traseul Iași – Movileni – Gropnița – Coarnele Caprei – Belcești – Scobinți – Sirețel – Lespezi – limita județului Suceava, pe o lungime de 94 km. Bugetul estimate este de 48,8 milioane.

Un alt traseu care va fi reabilitat și modernizat este DJ 248A, DJ246 şi DJ 280 pe traseul Iași – Miroslava – Ţibana -Țibănești – Tansa – Dagâța Lungime: 68 km Buget estimat: 49,9 milioane euro.

AXA 3 face referire la reabilitarea DJ 248B, între DN 24 și DN 28 Lungime: 59,4 km Buget estimat: 17,9 milioane euro

În paralel cu aceste lucrări, vor fi remediate micile probleme de pe drumurile naţionale – gropi, fisuri, colmatări şi vor fi aplicate tratamente bituminoase. Asfaltările şi efectuarea marcajelor rutiere au fost incluse în acelaşi contract de lucrări, ceea ce va asigura operativitatea.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI