19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

COVID -19 – Pașcaniul stă mai bine decât Iașul. Primarul face apel pentru respectarea regulilor

- Advertisement -

Municipiul Pascani oscileaza in ceea ce priveste indicele cazurilor cumulate in ultimele zile. Potrivit informarilor facute de autoritatile judetene, joi dimineata indicele comunicat era de 1,76/mia de locuitori, in timp de miercuri dimineata, era de 1,98/mia de locuitori.

In ceea ce priveste numarul de paturi destinate pacientilor diagnosticati pozitiv cu SARS-COV2, la sectia ATI de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, in cursul zilei de joi erau ocupate 5 paturi din capacitatea totala de sase, iar la Spitalul General CF erau ocupate 30 de paturi, din totalul de 91.

Avand in vedere ca lucrurile nu par sa evolueze in bine la nivel national, primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie, a recomandat joi intr-o conferinta de presa tuturor cetatenilor sa respecte regulile de distantare si sa poarte masca, pentru a evita ca orasul sa ajunga la o carantina totala, cum sunt alte localitati din tara.

Mentionam ca municipiul Iasi a intrat in scenariul rosu, dupa ce indicele a depasit pragul de 3/mia de locuitori. Au fost luate mai multe restrictii pentru doua saptamani, iar de luni, 9 noiembrie, scolile si gradinitele din muncipiul Iasi vor fi inchise.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow