22.4 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Costurile pentru managementul PID Pascani au fost supraestimate. Consultantul a castigat licitatia la un pret cu aproape 60% mai mic

Surprize in alb si negru, in urma finalizarii procedurilor de licitatie prinvind contractarea serviciilor de management ale celor 4 proiecte din cadrul Planului de dezvoltare a zonei Vale Pascani. Inainte cu cateva zile de sfarsitul anului trecut, pe data de 27 decembrie, contractul a fost atribuit unei societati din Bucuresti, la un pret mai mic cu aproape 60% fata de suma scoasa la licitatie. Mai exact, firma Luca WaY SRL a castigat licitatia cu suma de 172 978 lei fara TVA desi conform caietului de sarcini intocmit pe timpul administratiei Craciunescu, Primaria Pascani ar fi fost dispusa sa ofere 437 182 lei.
Pretul mult mai mic, poate cel corect la care a fost adjudecata licitatia se datoreaza faptului ca in competitive s-au inscris 7 ofertanti din toata tara. Vestea proasta este ca restul banilor se vor intoarce la Uniunea Europenana in loc sa fie cheltuiti de Primaria Pascani. Asta datorita faptului ca o serie de servicii, cum ar fi de exemplu cele de consultant au fost supraevaluate de cei care au intocmit documentatia de finantate in timp ce pentru unele lucrari importante s-aua locat bani mai putini.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow