1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Costuri enorme pentru apa meteorica, la Harlau si Targu Frumos

Facturi umflate cu… apa de ploaie la primariile din Targu Frumos si Harlau. In fiecare luna, de la bugetul administratiilor publice se duc bani pentru utilitatile asigurate la scoli, crese sau alte institutii. La toate acestea insa se adauga costuri imense pentru apa meteorica.
De exemplu, Primaria Harlau plateste pentru o singura luna circa 140 milioane de lei vechi pentru apa ce pica din cer, cu doar cateva milioane mai putin cu cat ar plati iluminatul public al orasului pentru aceeasi perioada.

In ceea ce priveste Primaria Targu Frumos, la fiecare factura intre 40-75 % din total este apa meteorica. In conditiile in care, institutia statului asigura apa curenta la o cresa, mai multe scoli, la o sala de sport si piata agroalimentara.
Potrivit edilului Harlaului, costurile enorme generate de facturile la apa la care se adauga si celelalte utilitati ar putea duce chiar la imposibilitatea de a plati.
Mai grav este ca s-ar putea ca nu doar persoanele juridice sa plateasca apa meteorica ci si cele juridice. Astfel ca, sa traiesti civilizat cu apa curenta si canalizare, ar deveni incet dar sigur, un lux.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow