18.1 C
Paşcani
luni, septembrie 27, 2021
Array

Costuri enorme pentru apa meteorica, la Harlau si Targu Frumos

Facturi umflate cu… apa de ploaie la primariile din Targu Frumos si Harlau. In fiecare luna, de la bugetul administratiilor publice se duc bani pentru utilitatile asigurate la scoli, crese sau alte institutii. La toate acestea insa se adauga costuri imense pentru apa meteorica.
De exemplu, Primaria Harlau plateste pentru o singura luna circa 140 milioane de lei vechi pentru apa ce pica din cer, cu doar cateva milioane mai putin cu cat ar plati iluminatul public al orasului pentru aceeasi perioada.

In ceea ce priveste Primaria Targu Frumos, la fiecare factura intre 40-75 % din total este apa meteorica. In conditiile in care, institutia statului asigura apa curenta la o cresa, mai multe scoli, la o sala de sport si piata agroalimentara.
Potrivit edilului Harlaului, costurile enorme generate de facturile la apa la care se adauga si celelalte utilitati ar putea duce chiar la imposibilitatea de a plati.
Mai grav este ca s-ar putea ca nu doar persoanele juridice sa plateasca apa meteorica ci si cele juridice. Astfel ca, sa traiesti civilizat cu apa curenta si canalizare, ar deveni incet dar sigur, un lux.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI