16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Costică Pânzaru, manager pentru încă trei ani la Spitalul de Urgentă Paşcani

Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani va fi condus in urmatorii trei ani de Costica Panzaru. Doctorul a sustinut astazi un test grila pentru verificarea cunostintelor si a prezentat un proiect de management in fata comisiei. A fost declarat admis la concurs, dar nu cu nota maxima.

9.86 este nota finala a managerului spitalului municipal, Costica Panzaru. Singurul candidat la acest post, a obtinut 9.80 la proba scrisa si a fost aproape de a lua punctajul maxim la proiectul de management prezentat in fata membrilor comisiei.

Printre principalele obiective pe care le are in vedere in urmatorii ani se numara si dezvoltarea unor compartimente prin fonduri europene.

Nu se va face contestatie, motiv pentru care intr-un timp cat mai scurt se vor incheia si actele necesare intre adminstratia publica si medic. Costica Panzaru este manager din anul 2003.

Mentionam ca Spitalul de Urgenta din Pascani a incheiat anul trecut cu 5,5 mil de lei excedent bugetar, stocuri de material si medicamente pentru jumatate de an de zile si investitii realizate de aproximativ 2 milioane de lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
16.9 ° C
17.3 °
16.2 °
92 %
2.9kmh
0 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI