More

  Costică Pânzaru, manager pentru încă trei ani la Spitalul de Urgentă Paşcani

  Array

  Spitalul Municipal de Urgenta din Pascani va fi condus in urmatorii trei ani de Costica Panzaru. Doctorul a sustinut astazi un test grila pentru verificarea cunostintelor si a prezentat un proiect de management in fata comisiei. A fost declarat admis la concurs, dar nu cu nota maxima.

  9.86 este nota finala a managerului spitalului municipal, Costica Panzaru. Singurul candidat la acest post, a obtinut 9.80 la proba scrisa si a fost aproape de a lua punctajul maxim la proiectul de management prezentat in fata membrilor comisiei.

  Printre principalele obiective pe care le are in vedere in urmatorii ani se numara si dezvoltarea unor compartimente prin fonduri europene.

  Nu se va face contestatie, motiv pentru care intr-un timp cat mai scurt se vor incheia si actele necesare intre adminstratia publica si medic. Costica Panzaru este manager din anul 2003.

  Mentionam ca Spitalul de Urgenta din Pascani a incheiat anul trecut cu 5,5 mil de lei excedent bugetar, stocuri de material si medicamente pentru jumatate de an de zile si investitii realizate de aproximativ 2 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI