20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Iustina și George – Miss și Mister Boboc la ”Unirea”

Sărbătoare la Colegiul Tehnic CF ”Unirea”. Zeci de elevi și profesori au participat la o nouă ediție a tradiționalului ”Bal al bobocilor”. Evenimentul a avut loc vineri, 21 octombrie la Casa de Cultura din Municipiu.

Începând cu ora 17.00, unsprezece perechi formate din elevi de clasa a IX au luptat pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2016. Adolescenții au avut de trecut prin patru probe concentrate pe tema ”Tradițional vs Modern”. Printre provocările pregătite de organizatori pentru bobocei s-au aflat proba de prezentare în stil modern sau tradițional, defilarea în costumații moderne de inspirație tradițională, proba de aptitudini și reinterpretarea unei zicale populare.

După cele patru probe, juriul format din profesori și foști elevi a decis câștigătorii. Titlul de Miss Boboc a fost revendicat de Iustina Covrig, iar Mister a fost George Vacaru. Cei mai populari boboci au fost de asemenea premiați, astfel, Lorena Chihaia și Felix Pahome și-au revendicat titlurile de Miss/Mister Popularitate.

Evenimentul a fost presărat și cu momente artistice. Foști elevi ai Colegiului ”Unirea” au interpretat melodii populare și ușoare, iar dansul a fost asigurat de Ansamblul popular de la Casa de Cultură.

Ca premieră în acest an, Balul Bobocilor a fost organizat de elevii claselor a XI a și nu a fost invitat un solist consacrat ci s-au promovat talentele locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow