35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Coșmarul românilor care și-au cumpărat bilete la companii aeriene low-cost

Să apelezi la serviciile unei companii aeriene low-cost a devenit o adevărată loterie în această vară.

Deși ți se permite să cumperi biletele pentru o anumită cursă cu luni de zile înainte, nu ai garanția până în ziua plecării că te vei afla în avion la ora și ziua programate.

Mai mulți români care au organizat o vacanță la Roma pentru începutul lunii iulie au fost înștiințați de compania Wizz Air că zborul lor din ziua de 30 iunie, ora 7.15 a fost anulat. Compania le oferea varianta de plecare din aeroportul Henri Coandă în aceeași zi doar că la un zbor de noapte.

”Dacă acceptam propunerea lor am fi ajuns după ora unu noaptea, ora Italiei, pe aeroportul din Fiumicino, localitate aflată la 35 de kilometri de Roma. Din grupul nostru fac parte și copii, iar situația era destul de complicată, având în vedere că în aeroport pe timpul nopții, din câte am înțeles, nu ți se permite să stai, iar mijloacele de transport în comun nu mai circulă până dimineață. Era varianta unui taxi, dar au tarife de noapte, astfel că am fi ajuns să dublăm prețul biletului de avion. În plus, la hotelul unde avem rezervare, după ora 23.00 nu mai este nimeni la recepție, așa că tot pe străzi am fi ajuns”, a explicat pentru ziare.com unul dintre românii aflați în situația de a-și anula vacanța.

Continuarea pe ziare.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow