-3.5 C
Paşcani
luni, ianuarie 24, 2022

Coronavirus. 24 de decese anunțate până acum în România – cea mai tânără victimă avea 45 de ani

Șapte noi decese din cauza COVID-19 s-au înregistrat joi, 26 martie, astfel că bilanțul total ajunge în România la 24 de morți. Printre aceste noi decese figurează și un bărbat de 45 de ani, din Arad, care a murit în ambulanță, în timp ce era dus la spital. Este cea mai tânără victimă a bolii Covid-19 în România.

ACTUALIZARE VINERI, 27 MARTIE, ORA 7:10 A fost anunțat decesul unei femei de 80 de ani, din județul Bacău, acesta fiind al 24-lea provocat de noul coronavirus în România. Femeia a murit în 26 martie, dar decesul a fost raportat după miezul nopții, iar autoritățile au făcut anunțul în această dimineață.

Femeia era internată la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Ea mai suferea de insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

 Infectarea femeii cu coronavirus a fost  confirmată în data 25 martie, iar femeia a decedat în 26 martie, a precizat Grupul pentru Comunicare Strategică.

ACTUALIZARE 22:55 A fost înregistrat încă un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus, numărul total la nivel național ajungând la 23. Este vorba despre un bărbat de 75 ani, din județul Iași, internat si confirmat în data 22.03.2020, decedat în 26.03.2020. Avea comorbidități, un diabet zaharat complicat, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

citeste continuarea pe digi24

DE LA ACELAȘI AUTOR

USR Pascani, mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

Organizația USR Pașcani a sărbătorit Ziua Unirii Principatelor Române....

Cum se aplică măsurile de plafonare și compensare pentru facturi

Guvernul a publicat vineri Ordonanța de urgență prin care...

VIDEO. Laboratorul care îi pregăteste pe oameni pentru a doua viață. Ce este și cum se face crioconservarea

Crioconservarea este o zonă experimentală de cercetare în care...