More

  Coronavirus. 24 de decese anunțate până acum în România – cea mai tânără victimă avea 45 de ani

  Șapte noi decese din cauza COVID-19 s-au înregistrat joi, 26 martie, astfel că bilanțul total ajunge în România la 24 de morți. Printre aceste noi decese figurează și un bărbat de 45 de ani, din Arad, care a murit în ambulanță, în timp ce era dus la spital. Este cea mai tânără victimă a bolii Covid-19 în România.

  ACTUALIZARE VINERI, 27 MARTIE, ORA 7:10 A fost anunțat decesul unei femei de 80 de ani, din județul Bacău, acesta fiind al 24-lea provocat de noul coronavirus în România. Femeia a murit în 26 martie, dar decesul a fost raportat după miezul nopții, iar autoritățile au făcut anunțul în această dimineață.

  Femeia era internată la secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Ea mai suferea de insuficienţă cardiacă şi fibrilaţie atrială.

   Infectarea femeii cu coronavirus a fost  confirmată în data 25 martie, iar femeia a decedat în 26 martie, a precizat Grupul pentru Comunicare Strategică.

  ACTUALIZARE 22:55 A fost înregistrat încă un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus, numărul total la nivel național ajungând la 23. Este vorba despre un bărbat de 75 ani, din județul Iași, internat si confirmat în data 22.03.2020, decedat în 26.03.2020. Avea comorbidități, un diabet zaharat complicat, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

  citeste continuarea pe digi24

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii