More

  Corina Creţu – cabinet europarlamentar la Hârlău

  Fostul comisar european Corina Creţu, europarlamentar din partea Pro România şi-a deschis un cabinet în oraşul Hârlău. Festivitatea de inaugurare a avut loc joi 23 ianuarie, începând cu ora 12.00 la sediul organizaţiei din localitate.

  Ea a precizat că Moldova a rămas cea mai săracă regiune a României, chiar a Uniunii Europene şi din acest motiv merită mai multă atenţie din partea politicienilor.

  În discursul său,  europarlamentarul Pro Romania a remarcat istoria şi potenţialul oraşului Hârlău dar şi a zonelor din împrejurimi, care ar putea face parte dintr-un circuit turistic de succes.

  Cel mai important punct de atracţie ar putea fi Curtea Domnească de la Hârlău, ansamblu inclus pe lista monumentelor istorice din judeţ, atestat istoric încă din anul 1384. Preşedintele organizatiei locale, consilierul Gheorghe Onofrei a solicitat europarlamentarului Corina Creţu sprijin pentru obţinerea fondurilor necesare executării unor lucrări de reabilitare şi întreţinere.

  În vizita de la Hârlău cu o zi înainte de Ziua Unirii, Corina Creţu a vorbit şi despre proiectele importante pentru România.  Ea a subliniat că Moldova are nevoie de autostrăzi,  spitale şi servicii publice de calitate.
  La eveniment, alături de Corina Creţu  au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai partidului precum şi fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Preşedintele organizaţiei judeţene,  Sorin Iacoban a spus că noul cabinet europarlamentar va fi deschis pentru cetăţeni şi vor fi acordate audienţe.

  Delegaţia a ajuns, apoi, în municipiul Paşcani. La sala Arcadia de la Casa de Cultură, în prezenţa fostului comisar european,  organizaţia locală a marcat un an de activitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Guvernul Coaliției Austerității condamnă Iașul la subdezvoltare!

  Dragi ieșeni, Noi, ieșenii, suntem pedepsiți pentru votul nostru. Acesta este motivul pentru care, prin Bugetul de stat pe 2021, județul nostru nu primește nici...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  10.000 de euro pe lună, costul unui parlamentar în România. Cum e în alte țări

  Deși a doua cea mai săracă țară din UE, România își tratează parlamentarii la același nivel cu țările cele mai înstărite. Un parlamentar în...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp