elefant.ro
More

  Corina Creţu – cabinet europarlamentar la Hârlău

  Fostul comisar european Corina Creţu, europarlamentar din partea Pro România şi-a deschis un cabinet în oraşul Hârlău. Festivitatea de inaugurare a avut loc joi 23 ianuarie, începând cu ora 12.00 la sediul organizaţiei din localitate.

  Ea a precizat că Moldova a rămas cea mai săracă regiune a României, chiar a Uniunii Europene şi din acest motiv merită mai multă atenţie din partea politicienilor.

  În discursul său,  europarlamentarul Pro Romania a remarcat istoria şi potenţialul oraşului Hârlău dar şi a zonelor din împrejurimi, care ar putea face parte dintr-un circuit turistic de succes.

  Cel mai important punct de atracţie ar putea fi Curtea Domnească de la Hârlău, ansamblu inclus pe lista monumentelor istorice din judeţ, atestat istoric încă din anul 1384. Preşedintele organizatiei locale, consilierul Gheorghe Onofrei a solicitat europarlamentarului Corina Creţu sprijin pentru obţinerea fondurilor necesare executării unor lucrări de reabilitare şi întreţinere.

  În vizita de la Hârlău cu o zi înainte de Ziua Unirii, Corina Creţu a vorbit şi despre proiectele importante pentru România.  Ea a subliniat că Moldova are nevoie de autostrăzi,  spitale şi servicii publice de calitate.
  La eveniment, alături de Corina Creţu  au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai partidului precum şi fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Preşedintele organizaţiei judeţene,  Sorin Iacoban a spus că noul cabinet europarlamentar va fi deschis pentru cetăţeni şi vor fi acordate audienţe.

  Delegaţia a ajuns, apoi, în municipiul Paşcani. La sala Arcadia de la Casa de Cultură, în prezenţa fostului comisar european,  organizaţia locală a marcat un an de activitate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Despre activitatea senatorului USR Dan Lungu, pe scurt

     Comunicat: Și la finalul acestei ultime sesiuni parlamentare, Dan Lungu, senator USR de Iași, își prezintă raportul de activitate actualizat. Acesta prezintă în detaliu...

  Vicele CJ Victor Chirila, seful UNPR Iasi Mircea Manolache si Silviu Gurlui au trecut la Partidul Verde

  n organizatia judeteana a Partidului Verde s-au inscris Victor Chirila, vicepresedinte al CJ Iasi, fost lider local al ALDE, consilierul judetean Mircea Manolache, fost...

  Tipic pentru Maricel Popa: nu avem nici spital, nici drumuri

  Deputatul PMP Petru Movila critica din nou activitatea presedintelui CJ Iasi, Maricel Popa. "Daca pana pe 15 iulie nu se instaleaza spitalul mobil de...

  Opinii