24.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Copreşedinţii PNL, huiduiţi la Paşcani. PSD neagă acuzaţiile că ar fi organizat acest protest

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedinţii PNL, au fost huiduiţi duminica la Paşcani. Ei au participat la o adunare politică organizată în sala de spectacole a Casei de Cultura în cadrul căreia liberalul Marius Pintilie a fost lansat în cursa electorală pentru primăria Paşcani. Protestatarii în jur de 15 la număr, le-au adresat cuvinte grele celor doi lideri politici, imediat ce au coborât din microbuzul cu care au venit de la Iaşi.
Protestul spontan al păşcănenilor nemulţumiţi a fost taxat imediat chiar de fostul primar Grigore Craciunescu, acum parlamentar PNL de Iaşi. El i-a acuzat pe social democraţi că ar fi organizat acest protest şi că ar fi lipsiţi de decenta şi bun simţ.
În replică social-democraţii păşcăneni susţin că protestul cetăţenilor nemulţumiţi, la adresa copreşedinţilor PNL, nu a fost organizat şi nici nu are legătură cu PSD.
„Organizația PSD Pașcani dezminte faptul că acel grup de protestatari aflați în Piața Casei de Cultura în data de 25.10.2015 au fost trimiși de către organizația noastră. Considerăm că orice persoană are dreptul să-și exprime opiniile într-un mod liber și civilizat, iar acțiunea acestora probabil a plecat de la nemulțumirile acumulate în timpul guvernării de dreapta, perioadă caracterizată de numeroase abuzuri asupra drepturilor omului, când sistematic au fost diminuate salariile, pensiile și alocațiile copiilor, când s-au închis spitale și școli în timp ce contractele pe banii publici erau negociate pe sume de neimaginat” se arăta într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacţiei.
Menţionăm că în luna mai 2014 pensionari păşcăneni au organizat un miting unde au protestat împotriva derapajelor fostului preşedinte, Traian Băsescu. În acelaşi context participanţii şi-au arătat nemulţumirea faţă de măsurile de austeritate impuse de guvernele PDL, formaţiune politică care a fuzionat cu PNL.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow