More

  Copila de 12 ani salvata de sateni de la un viol

  Array

  Numarul cazurilor de viol din judetul Iasi creste pe zi ce trece. Dupa ce, zilele trecute, un barbat de 63 de ani a fost trimis in instanta dupa ce si-a batjocorit nepoata de patru ani, ieri un nou rechizitoriu de agresiune sexuala a fost pasat de procurori judecatorilor.
  Acuzatiile sunt de tentativa de viol, iar protagonist este un adolescent de 16 ani, care a vrut sa intretina raporturi sexuale cu o fata de 12 ani. Fapta s-a petrecut in luna iunie a acestui an pe un camp din apropierea localitatii Satu Nou – Siretel.
  Iosif Isac, care avea grija de vacile mai multor sateni, a zarit victima in jurul orei 20, in timp ce aceasta se ducea pe camp pentru a muta vaca familie in alta parte a imasului. Dupa ce minora a trecut pe langa saivanul in care se aflau animalele lasate in grija lui Isac, adolescentul a urmarit-o. Intr-un loc in care vegetatia era mai inalta, tanarul a trantit copila la pamant, i-a pus mana la gura si i-a dat jos lenjeria intima. Ulterior, s-a despuiat si el si a incercat sa intretina raporturi sexuale cu victima. S-a speriat insa cand a auzit zgomotul unei carute, care trecea prin zona. In acel moment, a lasat fata si s-a intors la vacile sale. In hohote de plans, victima s-a deplasat catre carutasii care se aflau in zona si le-a povestit prin ce a trecut. La randul lor, acestia au anuntat familia fetei, care a sunat la Politie. Iosif Isac a fost expertizat psihiatric, constatandu-se ca avea discernamant in momentul comiterii faptei. Victima sa a ramas traumatizata, potrivit procurorilor.

  Sursa: Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet