20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Accident grav la Hîrlău. Un copil a fost secerat de o mașină

Accident rutier grav. Un copil a fost luat înainte de o mașină, iar în urma impactului, minorul a ajuns cu capul de asfalt, starea lui fiind instabilă. Șoferița care se afla la volan spune că a văzut copilul care deodată i-a sărit în față, însă nu a mai putut face nimic. Polițiștii chemați la fața locului au făcu măsurătorile necesare însă cercetările continuă pentru a se stabili situația de fapt. Micuțul a fost transferat la o clinică de specilitate din Iași pentru investigații amănunțite.

Accident rutier grav pe strada Logofăt Tăutu din Hîrlău. O șoferiță care se afla la volanul unui VW a surprins și accidentat un minor care a decis să traverseze strada fără să se asigure. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție și Ambulanța din oraș, dar și o parte din familia victimei.

Șoferița se afla cu tatăl și copilul în autoturism când s-a întâmplat nefericitul moment. Ea spune că a frânat cât a putut de tare, însă nu a putut evita momentul ciocnirii, dat fiind că minorul nu s-a asigurat când a traversat strada.

Au fost acordate primele îngrijiri la fața locului, iar medicii de pe Ambulanță au dus copilul de 7 ani la Spitalul Orășănesc pentru stabilizare. De aici, a fost transferat la o clinică din Iași pentru control și investigații amănunțite.

În cauză s-a deschis dosar penal, însă cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar în funcție de starea de sănătate a victime se va schimba încadrarea în dosar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow