More

  Copil găsit în şanţ în comă alcoolică şi plin de vânătăi

  Array


  Caz şocant la sfârşitul săptămânii trecute, într-o suburbie a municipiului Paşcani. Un copil de 11 ani a fost găsit în şanţ, bătut şi în comă alcoolică. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, iar minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă. A fost anunţată şi poliţia, iar oamenii legii au identificat agresorul: un tânăr din aceeaşi localitate. S-a deschis dosar penal, iar cercetările continuă.

  Un copil de 11 ani a fost găsit sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:00, aruncat într-un şanţ din suburbia Bosteni, bătut şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Un localnic a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical cu asistent. După ce i s-au acordat primele îngrijiri, minorul a fost dus la Spitalul Municipal Paşcani. Avea vânătăi pe faţă şi pe piept, iar potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Nicolai Pralea, copilul s-ar fi aflat şi în comă alcoolică.

  A fost anunţată şi poliţia, în legătură cu acest caz, iar în scurt timp, oamenii legii au identificat agresorul. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au precizat că este vorba despre un tânăr, din aceeaşi localitate, în vârstă de 23 de ani.

  S-a întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violente şi se continuă cercetările. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit acest conflict şi cum a ajuns un copil să fie bătut şi în comă alcoolică, părăsit într-un şanţ.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet