More

  Copil de 5 ani în comă alcoolică. Avea alcoolemia peste 4 la mie

  Array

  Cu un caz revoltător s-au confruntat medicii de la Spitalul de pediatrie din Iaşi. Un băiat de 5 ani a fost adus la spital în comă alcoolică, după ce, lăsat nesupravegheat, a băut până nu a mai ştiut de el. Poliţiştii şi asistenţii sociali au început o anchetă pentru a se lua măsurile care se impun.

  copil in coma alcoolica
  Un băieţel în vârstă de 5 ani din satul Sticlăria – Hîrlău a ajuns la spitalul din Iaşi, în comă alcoolică. Copilul lăsat nesupravegheat de către părinţi, a băut dintr-o sticlă cu alcool până i s-a făcut rău. Când părinţii şi-au dat seama că situaţia e gravă, au chemat ambulanţă.

  Personalul medical prezent la faţa locului a spus reporterilor că ambii părinţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ba mai mult, tatăl micuţului s-a opus ca acesta să fie transportat la spital şi a fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru a linişti spiritele.

  Băiatul provine dintr-o familie modestă şi mai are acasă 3 fraţi. Doi în îngrijirea bunicilor, pentru că mama pleacă frecvent de acasă, la muncă în străinătate.

  Analizele au arătat o alcoolemie de peste 4 la mie. După tratament, copilul şi-a revenit iar acum este în afară oricărui pericol.

  Inspectorii de la protecţia copilului, din Iaşi, au deschis o anchetă în acest caz şi dacă se va impune, îl vor lua pe băieţel din familie. Cei de la asistenţă medicală din cadrul Primăriei Scobinți au fost astăzi acasă la familia Vizitiu. Părinţii spun că micuţul ar fi băut alcool din greşeală.

  Medicii spun că la alcoolemia pe care a avut-o, băiatul risca să-şi piardă viaţă. E suficient ca un copil de 5 ani să consume jumătate de litru de vin şi intră în comă alcoolică.

  Din fericire, după tratament, copilul s-a trezit din comă, iar asistenţii sociali promit că o să-i supravegheze îndeaproape.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul. Decizia justiției a intrat în vigoare

  Polonia interzice aproape în totalitate avortul, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii Tribunalului. Potrivit guvernului polonez, decizia va intra în vigoare imediat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp