More

  Copil accidentat pe marginea drumului

  Array

  Copil accidentat pe marginea drumului

  Un copil de un an și câteva luni de zile a fost accidentat de către o mașina condusă de un șofer care nu s-a asigurat când a schimbat sensul de mers. Victimă a fost și mama micuțului. La fața locului au ajuns ambulanțierii și polițiștii chemați de martorii la accident. Poliția continua cercetările, iar șoferul s-a ales cu dosar penal. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Zi cu ghinion. O mama și un copil au fost accidentați pe o stradă din comuna Todirești. Șoferul, un tânăr de 29 ani conducea o mașină iar când a schimbat sensul de mers nu s-a asigurat, surprinzând și accidentând pe cei doi.

  Impactul nu a fost foarte puternic, însă sperietura a fost zdravănă pentru toți cei implicați în accident. La fața locului au ajuns medicii de la Ambulanța Pașcani și polițiștii de la Birourile Rutieră și Criminalistică din Municipiu.

  Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului din Pașcani pentru îngrijiri medicale. Cel mai probabil micuțul va fi transferat la Iași, la clinica de specialitate pentru investigații suplimentare.

  Șoferul a ajuns și el la Spitalul din Pașcani împreună cu agenții de la Rutieră pentru a i se recolta probe biologice.

  Nefericitul moment a avut loc pe o stradă din comuna Todirești, azi dimineață în jurul orei 10.30. Polițiștii au deschis dosar penal ăentru vătămare din culpă iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul rutier.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI