More

  Copil accidentat în timp ce a traversat strada în fugă

  Array

  Culesul nucilor face victime. Un copil a fost lovit de către o maşină după ce acesta nu s-a asigurat când a traversat strada. Şoferiţa a văzut intenţia lui, însă a fost din scurt şi nu a putut evita impactul. Micuţul se află la spital pentru investigaţii medicale. În momentul de faţă se fac cercetări, iar femeia s-a ales cu dosar penal.

  acc rutier copil 1

  Ora cu ghinion pentru o familie din Dolhasca – Suceava. Unul din cei patru copii a fost lovit de o maşină. Totul s-a petrecut într-un moment de neatenţie a victimei care a încercat să traverseze strada. Şoferiţa care l-a accidentat a încercat să încetinească maşină pe care o conducea, însă băieţelul în vârstă de 5 ani, tot a fost acroşat de partea stânga a autoturismului.

  acc rutier copil 2

  Şoferiţa a fost cea care a chemat ajutor medical şi poliţiştii de la Rutieră la faţa locului. În maşină se aflau şi copiii femeii care s-au speriat de cele întâmplate.

  Nefericitul moment a avut loc în această după amiază, în jurul orei 14.00, la ieşirea din Paşcani spre comuna Valea Seacă.

  Copilul grav rănit la picior a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal. El va fi transportat la Iaşi, la spitalul de copii, pentru investiatii suplimentare, fiind suspect de fractură de femur.

  Materialul video în cadrul buletinului de ştiri INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI