15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Copil accidentat în timp ce a traversat strada în fugă

- Advertisement -

Culesul nucilor face victime. Un copil a fost lovit de către o maşină după ce acesta nu s-a asigurat când a traversat strada. Şoferiţa a văzut intenţia lui, însă a fost din scurt şi nu a putut evita impactul. Micuţul se află la spital pentru investigaţii medicale. În momentul de faţă se fac cercetări, iar femeia s-a ales cu dosar penal.

acc rutier copil 1

Ora cu ghinion pentru o familie din Dolhasca – Suceava. Unul din cei patru copii a fost lovit de o maşină. Totul s-a petrecut într-un moment de neatenţie a victimei care a încercat să traverseze strada. Şoferiţa care l-a accidentat a încercat să încetinească maşină pe care o conducea, însă băieţelul în vârstă de 5 ani, tot a fost acroşat de partea stânga a autoturismului.

acc rutier copil 2

Şoferiţa a fost cea care a chemat ajutor medical şi poliţiştii de la Rutieră la faţa locului. În maşină se aflau şi copiii femeii care s-au speriat de cele întâmplate.

Nefericitul moment a avut loc în această după amiază, în jurul orei 14.00, la ieşirea din Paşcani spre comuna Valea Seacă.

Copilul grav rănit la picior a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal. El va fi transportat la Iaşi, la spitalul de copii, pentru investiatii suplimentare, fiind suspect de fractură de femur.

Materialul video în cadrul buletinului de ştiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow