23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
23 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

COPIII SUNT INVITAŢI SĂ-ŞI SĂRBĂTOREASCĂ ZIUA ALĂTURI DE POMPIERI

Ultimele știri

Cu ocazia zilei de 1 Iunie – „Ziua Internaţională a Copilului”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează “Ziua Porţilor Deschise”, în zilele de 30.05 şi 01.06.2014, între orele 09.00-15.00.
Copiii, dar şi însoţitorii acestora sunt aşteptaţi la sediul inspectoratului şi al subunităţilor din Iaşi, Paşcani, Tîrgu Frumos, unde vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie din dotarea inspectoratului, la simularea unei intervenţii de stingere a unui incendiu, la demonstraţii de acordare a primului ajutor medical efectuate de către paramedicii SMURD precum şi la demonstraţii privind modul de funcţionare al echipamentului de descarcerare.
Salvatorii ieşeni îi vor învăţa pe copii cum să se descurce într-o situaţie de urgenţă până la sosirea echipajelor de intervenţie, măsurile de protecţie în caz de incendiu, cutremur, sau la descoperirea de muniţii neexplodate.
Pompierii ieşeni urează “La Mulţi Ani!” tuturor copiilor din judeţul Iaşi şi îi aşteaptă pentru a sărbători şi a cunoaşte cât mai multe lucruri despre echipamentele utilizate în misiunile cu care salvatorii se confruntă zi de zi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
23 ° C
23.4 °
22.3 °
73 %
2.8kmh
99 %
lun
21 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
30 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI