More

  Copiii practicanti de Qwan Ki Do din Pascani s-au intors cu medalii de la o competitie nationala

  Array

  În data de 29 martie 2014, Clubul Sportiv LONG HO Paşcani a participat la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii (sportivi cu vârste între 4 – 12 ani), ce a avut loc la Braşov.
  Campionatul a fost organizat de către Federaţia Română de Arte Marţiale, Cluburile Sportive din municipiul Braşov, în colaborare cu Primăria Municipiului Braşov şi Direcţia Judeţeană pentru Sport Braşov.
  Clubul Sportiv Long Ho Paşcani a participat cu un efectiv de 12 sportivi, 3 arbitri şi 2 antrenori.
  Din cele 23 categorii de probe ale Campionatului Naţional – tehnică şi luptă, sportivii Clubului Long Ho au participat la 9 de categorii, obţinând 1 medalie de aur, 2 medalii de argint şi 2 medalii de bronz, astfel:
  LOCUL I
  1. Plaiu Daria – proba de tehnică la cetegoria 11 – 12 ani, centuri violet;
  LOCUL II
  1. Şcuriu Alexandra – proba de tehnică la cetegoria 9 – 10 ani, grade
  2. Echipa de luptă grade, formată din: Agache David, Bompa Andrei, Ionescu Antonio;
  LOCUL III
  1. Sârbu Theea – proba de tehnică la cetegoria 4 – 6 ani, grade
  2. Agache David – proba de tehnică la cetegoria 9 – 10 ani, centuri violet

  Din delegaţia de sportivi ai clubului au mai făcut parte: Ancuţa Răzvan Andrei, Agache Teodora, Ionescu Alexandra, Sârbu Matei, Chelaru Rareş, Miron Alecsandru.
  La Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii, au participat un număr de 22 cluburi din 15 oraşe – 10 judeţe, cu un număr de 312 sportivi la probele tehnice Qwan Ki Do, 200 de sportivi la probele de luptă şi 40 de arbitri.
  În cadrul competiţiei a fost organizată o campanie umanitară – „AM UN PRIETEN CU AUTISM”, campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu autism şi sindromul down din cadrul Asociaţiei „COPII DE CRISTAL” Braşov.
  Costurile legate de participarea sportivilor la acest campionat au fost suportate din veniturile proprii ale Clubului Long Ho Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură?

  Viermele de făină, care tocmai a fost declarat bun de consum în Uniunea Europeană, nu conține nimic special, ci este doar o sursă viabilă...

  Streinu-Cercel îți dă vestea cea mare: „Obligatorie până în 2023”!

  Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, duminică, după ce a fost vaccinat cu a doua doză împotriva COVID-19, că masca va rămâne obligatorie în continuare...

  Costul suplimentar lunar în 2021 cu un angajat plătit cu salariul minim pe țară este de 72 de lei.

  Companiile vor avea în 2021 un cost suplimentar lunar de 72 de lei pentru fiecare persoană plătită cu salariul minim brut pe țară, după...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI