More

  Copiii nevoiasi din Scobinti in vizita la Iasi

  Array

  poza copii scobinti Iasi

  Casa Corpului Didactic, Spiru Haret si Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi au organizat, astazi, 5 aprilie in cadrul saptamanii “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, o vizita culturala a Iasului pentru copiii de la Centrul de Zi din Scobinti, sub genericul “Descopera universul cultural al Iasilor!”.

  In proiect au fost implicati 25 de elevi cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, aflati in situatii de vulnerabilitate socio-familiala. Acestia au petrecut o zi in municipiul Iasi, vizitand obiective culturale si educationale importante, precum Palatul Culturii, Palatul Roznovanu, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Biserica Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Muzeul Unirii, sau Casa Corpului Didactic.

  Copiii s-au arat incantati de cele vazute, pentru unii dintre ei a fost pentru prima data in viata cand au vazut capitala Moldovei.

  Activitatea zilei s-a incheiat intr-un cadru festiv la sediul Casei Corpului Didactic, unde colectivul institutiei de formare le-a vorbi copiilor despre rolul si importanta educatiei, moment in care elevii au primit cadouri, constand in rechizite si dulciuri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet