21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Copiii nevoiasi din Scobinti in vizita la Iasi

poza copii scobinti Iasi

Casa Corpului Didactic, Spiru Haret si Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi au organizat, astazi, 5 aprilie in cadrul saptamanii „Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, o vizita culturala a Iasului pentru copiii de la Centrul de Zi din Scobinti, sub genericul „Descopera universul cultural al Iasilor!”.

In proiect au fost implicati 25 de elevi cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, aflati in situatii de vulnerabilitate socio-familiala. Acestia au petrecut o zi in municipiul Iasi, vizitand obiective culturale si educationale importante, precum Palatul Culturii, Palatul Roznovanu, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Biserica Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Muzeul Unirii, sau Casa Corpului Didactic.

Copiii s-au arat incantati de cele vazute, pentru unii dintre ei a fost pentru prima data in viata cand au vazut capitala Moldovei.

Activitatea zilei s-a incheiat intr-un cadru festiv la sediul Casei Corpului Didactic, unde colectivul institutiei de formare le-a vorbi copiilor despre rolul si importanta educatiei, moment in care elevii au primit cadouri, constand in rechizite si dulciuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow