22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae

Copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae

Seara de 5 decembrie este speciala pentru toți copiii. Ei știu că trebuie să-și lustruiască ghetuțele sau cizmulițele, pentru că Moș Nicolae va trece pe la ei să le aduca daruri. Cei cuminți primesc dulciuri, cei neascultatori primesc de la Moș Nicolae o nuielușă, pentru a-i atenționa să își asculte părinții și bunicii.

Milioane de copii, care au fost cuminți, vor găsiți în ghetute mâine dimineață dulciuri sau jucăriile preferate. Tot ce trebuie să facă este să-și lustuiască papuceii și să doarmă liniștiți.

În magazine sau școli este deja forfotă mare. Cumpărăturile sunt pe ultima sută de metri dar și cântecele sau poeziile sunt deja învățate, mai ales la grădinițe sau clasele primare.

Legenda lui Moş Nicolae este o poveste despre generozitate şi bunătate care stă la baza unuia dintre cele mai îndrăgite obiceiuri de către copii. Din moşi strămoşi, copilaşii aşteaptă să găsească în ghetuțe în dimineaţă de 6 decembrie dulciuri şi fructe. Pentru această, ei îşi pregătesc încălţămintea de cu seară şi speră ca Moş Nicolae să uite momentele în care nu au fost cuminţi, deoarece micuţii neascultători primesc în dar o nuieluşă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow