10.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Copiii din Ruginoasa, victorioşi după prima manşă a finalei Cupei Satelor

- Advertisement -

Copiii din Ruginoasa, victorioşi după prima manşă a finalei Cupei Satelor!
Primul meci din finala Cupa Satelor, etapa judeţeană, a avut loc la Tomeşti. După un joc echilibrat şi spectaculos, copiii din Ruginoasa au reuşit să câştige partida cu 1-0.
Echipa câştigătoare care va reprezenta Iaşul la faza regională a competiţiei va fi stabilită sâmbătă, la Ruginoasa, în urma meciului retur.
“Am susţinut de la început această iniţiativă a Federaţiei Române de Fotbal şi chiar am demarat un proiect pentru înfiinţarea unui Centru de Excelenţă pentru fotbal la nivelul copiilor şi juniorilor din judeţul Iaşi. Avem copii foarte talentaţi care se pot dezvolta într-un mediu organizat şi profesionist. Felicit toate echipele care s-au înscris în această competiţie şi sper ca la ediţia următoare să avem o participare şi mai numeroasă”, a declarat Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean.
Cupa Satelor, noul proiect al Federației Române de Fotbal organizat la Iaşi în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi dedicat copiilor sub 13 ani din satele și comunele României, a avut un impact puternic în judeţul Iași. 42 de echipe din 40 de comune ieșene s-au înscris la această primă ediție a Cupei, la competiție participând aproape 700 de copii.

Sursa: Consiliul Judetean Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow