4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Copiii din judeţ vor avea lapte şi corn din prima zi de şcoala

Cornul_si_laptele

Miile de elevi din judet vor beneficia chiar de la inceputul noului an scolar 2013 -2014 de programul “Cornul si laptele”. La licitatia pentru furnizarea și distribuția produselor de panificație pentru elevii și preșcolarii din județul Iași organizata de Consiliu Judetean s-au prezentat sase firme si asocieri de firme, iar ieri, 5 septembrie a avut loc deschiderea ofertelor.

Pentru cele sapte loturi scoase la licitatie si-au depus ofertele SC Morlux Florena SRL Crivești – Iași in asociere cu SC Remina SRL Podu Iloaiei – Iași, SC Ilvas SA Vaslui, SC Agropan Impex SRL Iași, Asocierea SC Vel Pitar SA Râmnicu Vâlcea – Vâlcea – SC Agropan Impex SRL Iași, SC Media Pop Art SRL Turda – Cluj și SC Țac – Țac SRL Războieni – Iași.

Firma câștigătoare va trebui să furnizeze, transporte și să distribuie produsele de panificație, adică batoane, cornuri, biscuiți uscați sau covrigi simpli (de minim 80 de grame). Licitația a fost evaluată la suma totală de aproximativ 5,28 milioane de lei, fără TVA.

De aceste produse vor beneficia elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore.

Pe 12 septembrie va avea loc licitația privind furnizarea și distribuția produselor lactate (fiind incluse și serviciile de transport). Valoarea estimată a licitației este de 10,7 milioane de lei, fără TVA.

Cei 97.000 de copii vor primi zilnic câteo cutie de lapte pasteurizat, UHT sau iaurt de 200 ml. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow