More

  Copii talentați ai Pașcaniului. Andreea Alicia premiul I la un concurs internațional de muzică

  Array

  Copii talentați ai Pașcaniului. Andreea Alicia premiul I la un concurs internațional de muzică

  Frumoasă și talentată și cu o voce care ar face invidios și pe un artist renumit. Este vorba despre o adolescentă din Pașcani care a reușit să uimească mai mulți specialiști din cadrul concursurilor și festivalurilor unde a participat. Cel mai recent eveniment, cu participare internațională, a avut loc în Republica Moldova, acolo unde a luat premiul I. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Andreea Alicia Dediu are 12 ani și este din Pașcani. Cu o forță mare de muncă și cu un talent într-ale muzicii, fata a reușit ca în câțiva ani să câștige zeci de trofee și medalii la concursuri și festivaluri. Pășcăneanca declară că participările la concursuri o motivează și mai tare să muncească și să fie cea mai bună, pe lângă emoțiile și puterea pe care le are atunci când urcă pe scenă.

  Recent s-a întors din Republica Moldova acolo unde a participat la Festivalul Concurs Internațional “Micul Prinț”. Andreea Alicia a interpretat melodia „Listen” a lui Beyonce.

  Din cei aproape o sută de participanți, adolescenta a obținut premiul I, reușind să emoționeze pe cei prezenți cu vocea ei. Pe parcursul celor două zile, Andreea Alicia a reușit să-și facă prieteni cu care speră să țină legătua. Mai mult, a apărut și pe coperta revistei dedicată festivalului, iar în următoarea perioadă va fi invitată la o emisiune de promovare a talentelor din republica Moldova.

  Revenită în țară și-a reluat cursul vieții, iar pe lângă școală, are și ore de canto cu un profesor de operă de la Piatra Neamț, Ioana Destro, acolo unde este nevoită să ajungă în fiecare sfârșit de săptămână. Asta pentru a-și îmbunătăți tehnicile vocale și a se pregăti pentru următoarele concursuri, mai ales că își dorește o carieră în domeniu.

  Menționăm că Andreea Alicia Dediu este elevă în clasa a VI a la Colegiu Național “Mihail Sadovenu” din Pașcani și a fost unul dintre câștigătorii locului I la concursul Curcubeul Artelor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI