19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Copiii sunt invitati sa-si sarbatoreasca ziua alaturi de salvatorii iesenii!

C.P. Cu ocazia zilei de 1 Iunie – “Ziua Internaţională a Copilului”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează “Ziua Porţilor Deschise”, în perioada 31.05 – 01.06.2013, între orele 09.00-16.00.

Copiii, dar şi însoţitorii acestora sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului şi al subunităţilor din Iaşi, Paşcani, Tîrgu Frumos, unde vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenţie din dotarea inspectoratului, la simularea unei intervenţii de stingere a unui incendiu, la demonstraţii de acordare a primului ajutor medical efectuate de către paramedicii SMURD şi la demonstraţii privind modul de funcţionare al echipamentului de descarcerare.

În cadrul acestor activităţi, cei mici vor învăţa mai multe lucruri despre misiunile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Iaşi şi vor putea “încerca” echipamentele, căştile de protecţie şi aparatul de respirat cu aer comprimat.

De asemenea, vizitatorii vor putea viziona filme şi prezentări educative referitoare la măsurile de prevenire, modalităţile de comportament în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, ori limitarea efectelor acestor evenimente.

Pompierii ieşeni urează “La Mulţi Ani!” tuturor copiilor din judeţul Iaşi şi îi aşteaptă în număr cât mai mare pentru a sărbători şi a învăţa lucruri noi într-un mod deosebit!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow