13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

COPII SELECTATI IN FUNCTIE DE BANII PARINTILOR

COPII SELECTATI IN FUNCTIE DE BANII PARINTILOR

 Scandal și nemulțumiri din partea unor părinți ce și-au dat copiii să joace fotbal. Ei spun că noul antrenor de la Clubul Sportiv din Pașcani  nu are destulă grijă de ei și se axează mai multe pe cei care fac parte din familii înstărite. Cel mai recent exemplu de indiferență față de prichindei se pare că a fost la un meci ce s-a desfășurat la Iași. Mai mult, părinții reclamă și comportamentul agresiv al lui Dan Condurache dar și pregătirea insuficientă la antrenamente.

O parte dinte părinții care și-au dat copiii la fotbal, la echipa de juniori de la Clubul Sportiv din Pașcani sunt nemulțumiți de antrenorul Dan Condurache. De exemplu, la un meci ce a avut loc la Iași, s-a lucrat intens doar cu echipa copiilor ce au o situație financiară bună, ceilalți prichindei fiind lăsați deoparte. Ba mai mult, o mămică susține că acesta se comportă urât cu o parte din juniori.

Nu ar fi prima dată când comportamentul antrenorului nemulțumește părinții vis a vis de copii. Cazul a ajuns și în atenția președintelui de la CSM Pașcani, Bogdan Mandric. Acesta a discutat cu antrenorul și se pare că motivul comportamentului ar fi ceva probleme persoanle dar este un caz izolat care s-a rezolvat cu împăcarea din ambele părți.

Și mămica nemulțumită a fost chemată la discuții cu promisiunea că astfel de momente nu vor mai avea loc.

Menționăm că micuțul discriminat are 9 ani și se antrenează la echipa de juniori din Pașcani de doi ani.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

foto arhivă

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow