More

  Copii pe drumuri din cauza unui tată bătăuș

  Array

  Caz dramatic la Pascani. O femeie impreuna cu trei copii a ajuns pe strada, dupa ce capul familiei i-a scos afara din casa. Au primit ajutor de la asistentii sociali si o locuinta provizorie intr-un adapost. Acum a facut plangere la politie pentru ca fost batuta de barbat.

  Georgeta Coman din Gastesti si-a luat copiii si a plecat de acasa de frica sotului. La inceputul saptamanii a depus o plangere la politie in care povesteste prin ce chinuri trece. Femeia spune ca barbatul cu care este casatorita de mai bine de 20 ani o loveste atat pe ea cat si pe copii.

  Ultima data l-ar fi batut pe unul dintre baieti, in varsta de 12 ani, cu cablul de la televizor. Si nu este un caz singular.
  Satula de bataile incasate, femeia si-a luat inima in dinti si a decis sa faca ceva pentru a impiedica acest lucru: ar vrea sa divorteze. Insa, pana atunci are nevoie de protectie. Acum mananca la cantina sociala si traieste din alocatia copiilor.

  Cazul este si in atentia asistentilor sociali din Pascani. Ei au ajutat-o si au dus-o intr-un adapost pentru victime ale violentei domestice. Nu este pentru prima data cand locuieste acolo. A mai fugit de acasa, cand sotul ei a amenintat-o cu moartea.

  Barbatul este anchetat de autoritati. Pana la rezolvarea situatiei, familia va ramane in adapostul provizoriu pus la dispozitie de asistentii sociali.
  Mentionam ca in anii trecuti, potrivit unei statistici, au fost inregistrate aproape 2.000 de cazuri de violenta in familie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI