More

  Copii nesupravegheati ajunsi la Spital

  Array

  Neglijenta provoaca victime, mai ales in randul celor mici. Numai in cursul zilei de ieri la Spitalul Municipal Pascani au ajuns trei copii pascaneni cu rani grave provocate, culmea, din joaca.

  O fetita de patru ani si-a rupt mana in doua locuri dupa ce din fuga s-a impiedicat si a cazut. Fetita a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani de unde doctorii au decis ca aceasta sa fie transferata catre Spitalul Sf. Maria Iasi.

  In a doua parte a zilei, un baietel in varsta de doar 1 an, Alexandru Barleanu, a cazut de la acelasi nivel iar in  urma impactului a suferit un traumatism cranio facial si o ruptura de piramida naza, el fiind directionat de catre medicii pascaneni catre clinica ORL Iasi.

  La cateva ora diferenta un alt baiat in varsta de doar 2 ani, David Enache, a ajuns in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Pascani fiind adus cu ambulanta dupa ce s-a taiat in zona fetei. Se pare ca tanarul s-a impiedicat de o tabla in timp ce se juca. El a fost transferat catre Clinica de Buco – Maxilo – Faciale Iasi.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet