More

  Copii de podium la Campionatul de Scrabble

  Array

  Jucătorii de scrabble din Târgu Frumos au fost pe podium la Campionatul Naţional dedicat acestui sport al cuvintelor. Participanţii şi-au revendicat câte un loc dintre cele 3 de pe podium.
  Copiii de la Clubul sportiv Argus din Târgu Frumos au fost pe podium la Campionatul Naţional desfăşurat la Piatra Neamţ la sfârşitul săptămânii trecute.
  Mai mult decât atât, dintre sute de participanţi veniţi din toată ţara, Iustin Enea în vârstă de 13 ani a obţinut titlul de campion naţional după ce a participat la cele trei probe din concurs.

  Nici prichindei nu s-au lăsat mai prejos, locul trei la această categorie de vârstă sub 12 ani fiind câştigat de Darius Drobotă din acelaşi oraş, înscris la acelaşi club.
  La categoria juniori, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 ani, Radu Radu a obţinut locul 2.

  Scrabble, denumit şi jocul cuvintelor este un joc în care participanţii formează cuvinte prin plasarea de litere pe o tablă având dimensiunile de 15×15 pătrăţele. Cuvintele se pot formă pe orizontală sau pe verticală, iar punctajul obţinut este mai mare atunci când literele folosite sunt mai rare sau când sunt plasate pe pătrăţele divers colorate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI