10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Copii de podium la Campionatul de Scrabble

Jucătorii de scrabble din Târgu Frumos au fost pe podium la Campionatul Naţional dedicat acestui sport al cuvintelor. Participanţii şi-au revendicat câte un loc dintre cele 3 de pe podium.
Copiii de la Clubul sportiv Argus din Târgu Frumos au fost pe podium la Campionatul Naţional desfăşurat la Piatra Neamţ la sfârşitul săptămânii trecute.
Mai mult decât atât, dintre sute de participanţi veniţi din toată ţara, Iustin Enea în vârstă de 13 ani a obţinut titlul de campion naţional după ce a participat la cele trei probe din concurs.

Nici prichindei nu s-au lăsat mai prejos, locul trei la această categorie de vârstă sub 12 ani fiind câştigat de Darius Drobotă din acelaşi oraş, înscris la acelaşi club.
La categoria juniori, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 ani, Radu Radu a obţinut locul 2.

Scrabble, denumit şi jocul cuvintelor este un joc în care participanţii formează cuvinte prin plasarea de litere pe o tablă având dimensiunile de 15×15 pătrăţele. Cuvintele se pot formă pe orizontală sau pe verticală, iar punctajul obţinut este mai mare atunci când literele folosite sunt mai rare sau când sunt plasate pe pătrăţele divers colorate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow