Copii de aur! Atleții pășcăneni fac cunoscut orașul la nivel național!

Copii de aur! Atleții pășcăneni fac cunoscut orașul la nivel național!

Rezultate deosebite pentru atleții din Pașcani. Din sutele de sportivi de la cele mai bune cluburi din țară, pășcănenii antrenați de profesorul Mihai Vicovanu au reușit să aducă 18 medalii acasă, dintre care 4 de aur, 5 de argint și 9 de bronz, la cea mai recentă competiție de gen. Sunt rezultate excepționale iar sportivii se pregătesc din greu mai ales că urmează o perioadă aglomerată în calendarul competițional.

 18 sportivi și 18 medalii dintre care 4 de aur, 5 de argint și 9 de bronz. Acesta este bilanțul copiiilor ce practică atletismul în Pașcani. Coordonați de profesorul Mihai Vicovanu, cei mici au impresionat asistența la cea mai recentă etapă a campionatului național de atletism ce a avut loc, în week-end la Bacau.

Concurența a fost acerbă fiind prezenți 416 sportivi din 37 de cluburi din țară. 11 de ai noștri, înscriși la CSM au urcat pe podium și au demonstrat că dacă faci ceva ce îți place ai și rezultate.

Astfel ca 11 din cei 18 atleți pășcăneni merg la sfâșitul acestei luni la București, la campionat. Cele mai bune rezultate sunt obținute la aruncarea greutății, la săritura în lungime și proba de 60 m garduri.

Rezultatele excepționale de-a lungul anilor sunt aduse la Pașcani de puștoaica Iustina Berbecea. Are 12 ani și a reușit performanța de a avea zeci de medalii, dintre care și de aur, fiind numită în repetate rânduri campionă. Fata, elevă la “Iordache Cantacuzino” este antrenată de profesorul Mihai Vicovanu, acum pensionar. Campioana este legitimată la secția de atletism a CSM Pașcani din martie 2013. Amintim că în anul 2017, Iustina obtine 4 medalii de aur si tricourile de campion al Romaniei la 50m si lungime in sala si 60m si lungime in aer liber. În același an obține 17 locuri  I  la toate competitiile la care o participat cu caracter zonal, interjudetean sau national. Are 10 titluri de campion national, 4 de vicecampion si 3 medalii de bronz la etapele finale ale  campionatelor nationale de atletism pentru copii in cei 5 ani de activitate.

Rezultatele atleților sunt –

Copii 1  Ciobanu Bianca -grutate 2 kg  – loc I

Coserariu Aurora- 60 garduri  – loc.-I ;200m=loc.3; 60m = loc.4

Berbece Iustina  -lungime =loc.I;60m=loc.3 ; 200m =loc.5

Novac Gabriel    -800m=loc.3;lungime =loc.5 ;60m=loc.10

Chiper  Roxana  -60m garduri =loc.2;lungime;loc.3

 

STAFETA 4x200m fete C1 -loc.2 (Coserariu+Rusu Alexia+Chiper+Berbece)

Copii 2

Ciobanu Stefan  -greutate 2kg- loc.1

Niculeasa Rares –       ,,-,,          – loc.6

Copii 3

Florea Bianca     -lungime loc.3 ;200m=loc.8; 50m=loc 9

Roman Mara      -lungime  loc.4;200m=12; 50m=loc 8

STAFETA 4x50m =loc 3  ( Roman Mara+Andrei Maria+jipa Sofia+ Florea Bianca)

 

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow