9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Copacii şubrezi din Paşcani, vor fi tăiaţi. Acţiune pentru prevenirea incidentelor în cazul unor furtuni violente

Primăria Paşcani ia măsuri pentru evitarea tragediilor în cazul unor furtuni violente. De astăzi, a început taierea copacilor din oraş care prezintă pericol în situaţia unui vânt puternic şi care s-ar putea prăbuşi. Au fost identificaţi zeci de arbori, iar muncitorii lucrează de zori. 

Astăzi, de dimineaţă, pe strada Ştefan cel Mare, din centrul oraşului, muncitorii de la Primăria Paşcani au tăiat mai mulţi copaci. Nu este o acţiune de toaletare, ci una de prevenire a tragediilor în cazul unor furtuni violente. Pentru a evita nenorocirile care s-au petrecut în alte oraşe, arborii care prezintă pericol vor fi înlăturaţi.

În prezent, au fost identificaţi 29 de copaci care fie sunt bătrâni, înclinaţi sau bolnavi şi care se pot rupe la orice vânt mai puternic. După ce se va termina această acţiune, cu ajutorul Serviciului Seră din cadrul Primăriei, vor fi plantaţi puieţi.

În lunile următoare se va continua cu toaletarea copacilor, iar potrivit celor spuse de inspectorul Petrică Bunduc, se va începe cu strada Grădiniţei, Mihail Kogălniceanu şi în special, în zona Vale a oraşului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow