13.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Controversat om de afaceri din Valea Seaca, in somaj

cristi ungureanu

Un caz cel putin ciudat a iesit la iveala in comuna Valea Seaca. Un om de afaceri, consilier local al comunei, care pana nu demult se lauda ca este fermier si ca nu duce lipsa de forta financiara, pare sa fi ajuns in colaps. Cristian Ungureanu primeste indemnizatie de somaj.

„Sunt in somaj, ce? Eu nu am dreptul sa iau somaj? Am fost trecut pe lista cu ajutoare de la UE dar eu nu am luat. Nu stiu cine a fost in locul meu, probabil fratele meu ca are niste probleme…”, a declarat consilierul local Cristian Ungureanu, declarat fermier convins cu acte in regula. O alta curiozitate ridica o serie de suspiciuni asupra lui Ungureanu.

Cei din actuala conducere a primariei l-au acuzat cu ceva timp in urma ca pe timpul cat a fost viceprimar al comunei ar fi luat o stampila fara sa o mai returneze. Acum, acestia cred ca actualul consilier isi stampileaza orice act sau adeverinta de care are nevoie.

Cei de la Primaria comunei Valea Seaca spun ca nu a eliberat nici un act pentru ca edilul local sa isi faca documentatia pentru depunerea actelor de somaj. Ramane astfel intrebarea cum a reusit aceasta performanta? Cert este ca actualul fermier nu mai inregistreaza nici un venit in mod oficial ci doar pe cel de somaj.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow