More

  Control PSI la Primăria Paşcani şi instituţiile subordonate

  Array

  De astăzi şi până la mijlocul săptămânii se află câţiva inspectori de la ISU Iaşi în Municipiu pentru a verifică Primăria, Pieţele, Casa de Cultură, Biblioteca, Spaţiile verzi din oraş, Sera, dar şi toate serviciile aflate în subordinea administraţiei locale. Angajaţii Inspectoartului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi verifică dacă în punctele importante din oraş se respectă normele de prevenire a situaţiilor de urgenţă.

  Dis de dimineaţă câţiva inspectori de la ISU Iaşi au luat la puricat toate instituţiile din oraş pentru a verifica dacă au fost aduse îmbunătăţiri faţă de ce a fost semnalat anul trecut, dar şi pentru a verifica dacă în caz de cutremur sau incendii, instituţiile şi personalul este pregătit cum să acţioneze.

  Controlul dueaza 3 zile, până miercuri când acţiunea se va încheia cu un exerciţiu de simulare la şcoala “I. Cantacuzino” din Paşcani, dar şi cu predarea procesului verbal, acolo unde se va specifica ce urmează să fie îmbunătăţit şi schimbat.

  Inspectorii fac verificări anual şi a fost adus la cunoştinţa administraţiei locale de neregulile găsite la sala de festivităţi din cadrul Primăriei Paşcani şi la Piaţa Agroalimentară din Zona Vale a oraşului. De anul trecut până acum nu s-a făcut nici o schimbare pentru că nu au fost finalizate investiţiile, declara viceprimarul Vasile Axinte.

  Controlul se va încheia cu un proces verbal unde vor fi trecute observaţiile găsite în cele trei zile de control la toate instituţiile din oraş ce sunt în subordinea administraţiei locale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet