More

  Control PSI la Primăria Paşcani şi instituţiile subordonate

  Array

  De astăzi şi până la mijlocul săptămânii se află câţiva inspectori de la ISU Iaşi în Municipiu pentru a verifică Primăria, Pieţele, Casa de Cultură, Biblioteca, Spaţiile verzi din oraş, Sera, dar şi toate serviciile aflate în subordinea administraţiei locale. Angajaţii Inspectoartului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi verifică dacă în punctele importante din oraş se respectă normele de prevenire a situaţiilor de urgenţă.

  Dis de dimineaţă câţiva inspectori de la ISU Iaşi au luat la puricat toate instituţiile din oraş pentru a verifica dacă au fost aduse îmbunătăţiri faţă de ce a fost semnalat anul trecut, dar şi pentru a verifica dacă în caz de cutremur sau incendii, instituţiile şi personalul este pregătit cum să acţioneze.

  Controlul dueaza 3 zile, până miercuri când acţiunea se va încheia cu un exerciţiu de simulare la şcoala “I. Cantacuzino” din Paşcani, dar şi cu predarea procesului verbal, acolo unde se va specifica ce urmează să fie îmbunătăţit şi schimbat.

  Inspectorii fac verificări anual şi a fost adus la cunoştinţa administraţiei locale de neregulile găsite la sala de festivităţi din cadrul Primăriei Paşcani şi la Piaţa Agroalimentară din Zona Vale a oraşului. De anul trecut până acum nu s-a făcut nici o schimbare pentru că nu au fost finalizate investiţiile, declara viceprimarul Vasile Axinte.

  Controlul se va încheia cu un proces verbal unde vor fi trecute observaţiile găsite în cele trei zile de control la toate instituţiile din oraş ce sunt în subordinea administraţiei locale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI