More

  Control la sânge pentru reacreditarea Spitalului de Urgenţă Paşcani

  Array

  Pacienti spitalIntalnire de gradul 0 pentru personalul medical al Spitalului de Urgenta Pascani. Zilele trecute, doua comisii nationale si internationale RAT CERT respectiv RENAR au luat la puricat toata activitatea unitatii medicale in vederea reacreditarii conform standardului ISO 9001/2008.

  In zilele de marti si miercuri, o comisie formata din sapte reprezentanti veniti de la Bucuresti au controlat toate spatiile din spital si activitatea medicilor pentru a stabili daca se respecta conditiile standardului pentru care Spitalul de Urgenta este acreditat.

  Din spusele unor angajati, persoanele autorizate au verificat pana si gunoiul din cosuri, pentru a descoperi daca este depozitat conform legii.

  Potrivit managerului Costica Panzaru, concluziile trase in urma vizitei care s-a intins pe o perioada de doua zile sunt ca unitatea medicala nu are probleme din punct de vedere al standardului impus ISO 9001 iar in toamna o noua comisie va fi sosi la Pascani de aceasta data pentru acreditarea pe o perioada de trei ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet