27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Control ISU la Pașcani

- Advertisement -

Dis de dimineaţă inspectorii ISU au luat la puricat sediul Primăriei, pieţele, şcolile şi alte instituţii subordonate consiliului local pentru a verifica dacă îndeplinesc condiţiile de siguranţă în caz de incendiu. Acţiunea se va încheia în următoarele zile cu un proces verbal.

Control de amploare la Primăria Paşcani din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Timp de câteva zile sunt verificate toate clădirile care se află în subordinea administraţiei locale, dacă îndeplinesc sau nu condiţiile privind siguranţa în caz de incendiu. Neregulile găsite vor fi consemnate în cursul zilei de mâine într-un proces verbal.

În cadrul discuţiilor cu inspectorii ISU administraţia locală a cerut asistenţă pentru înfiinţarea unui serviciu de voluntariat pentru intervenţii în caz de urgenţă, la Primărie.

Menţionăm că verificările fac parte din controalele anuale realizate de inspectorii ISU prin care instituţiile publice sunt verificate dacă respectă condiţiile de siguranţă în caz de incendiu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow