More

  Control guvernamental la Primaria Pascani, pentru confortul cainilor comunitari. Viceprimarul Axinte: Sunt mai interesati de problemele cainilor decat cele ale oamenilor

  Array

  Un nou control la Primaria Pascani in urma unor reclamatii facuta de o asociatie de protectie a animalelor din Iasi. In cursul zilei de ieri o comisie de inspectori din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare Bucuresti a venit la Pascani, in urma unei sesizari facute de catre o asociatie de protectie a animalelor pentru a verifica conditiilor de cazare si intretinere a cainilor comunitari. Inspectorii sau deplasat la fata locului, la padocul de la Blagesti si au ridicat de la Primarie o serie de documente urmand ca peste cateva zile sa prezinte un raport in acest sens.
  Reprezentantii Primariei Pascani cred ca reclamatiile au fost facute la sesizarea unei asociatii din Pascani, la fel cum s-a intamplat si anul trecut. Viceprimarul Vasile Axinte sustine ca o posibila cauza ar fi faptul ca reprezentantii asociatiei din Pascani au ca interes obtinerea unor fonduri de la bugetul local asa cum s-a intamplat si in anii anteriori, in schimbul unor servicii de ingrijire a cainilor comunitari.
  Mai mult, viceprimarul Vasile Axinte crede ca autoritatile centrale sunt mai receptive la conditiile in care traiaesc cainii comunitari decat la problemele unor categorii sociale defavorizate din randul cetatenilor. El a spus ca pentru rezolvarea problemelor reclamate, Primaria Pascani ar trebui sa aloce peste 10 mld lei de la bugetul local ca sa fie construit un nou padoc, cu un nr mai mic de locuri de cazare, pe amplasamentul fostei gropi de gunoi de la Valea Seaca, finanatare care este putin probabila in acest an, de la bugetul local.
  Axinte a mai spus ca, in ceea ce privste alimentatia cainilor, au fost respectate, intocmai, normele de hrana.
  Mentionam ca anul trecut Primaria Pascani a mai fost sanctionata, tot in urma unei reclamatii cu suma cateva zeci de milioane de lei vechi.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet