More

  Control fără precedent la Colegiul „Sadoveanu” din Pașcani

  Array

  Control fără precedent la Colegiul „Sadoveanu” din Pașcani

  Control fără precedent la Colegiul Național ” Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Mai mulți reprezentanți ai Ministerului de Învățământ desfășoară o anchetă la această școală unde sunt audiați elevi, profesori și părinți. Echipa de control a venit la Pașcani în urma unor sesizări trimise impotriva profesorului de sport Petrica Anghelus.

  Încă un scandal la Colegiul “Sadoveanu” din Pașcani. De această dată este vorba despre activitatea la catedră și printre colegi, dar mai ales a modului de comportament a profesorului de educației fizică și sport, Petrică Angheluș.

  Nici conducerea unității de învățământ, noul director, profesorul Genoveva Șerban și nici cel vizat nu au vrut să comenteze pe marginea acestui subiect, deocamndată.

  Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iași au venit cu câteva lămuriri.

  “In contextul situatiilor tensionate care s-au creat in trecut la Colegiul National M. Sadoveanu, au avut loc verificari la nivelul unitatii de invatamant pornite de la plangerea unei profesoare implicate in derularea proiectelor europene cu privire la presupuse nereguli din activitatea domnului profesor Anghelus. Este vorba de conflicte si tensiuni intre cadre didactice care au mai formulat de-a lungul timpului acuze reciproce. In unitate au fost prezenti inspectori scolari ai ISJ Iasi, dar si doi reprezentanti ai M.E.N.C.S. Ne exprimam convingerea ca unitatea de invatamant isi va continua activitatea in cele mai bune conditii, reusind sa aduca rezultate foarte bune Iasului, asa cum ne-am obisnuit. “ a specificat prof. Sabina Maria Manea, purtator de cuvant ISJ Iași.

  Reprezentanții Ministerului au întrebat profesorii dacă au obiecții referitoare la activitatea profesorului Anghelus. De întrebări nu au scăpat nici elevii sau părinții acestora dacă știu despre motivarea absențelor din catalog, pe bani, neefectuarea orelor, comportamentul trivial avut față de ei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp