11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Controale pentru pensii de handicap

Speranţă pentru o pensie de handicap astăzi, la Primăria Paşcani, când Comisia pentru evaluarea persoanelor cu probleme de sănătate s-a deplasat din nou în Municipiu pentru a vorbi cu cetăţenii programaţi şi veniţi din toate comunele din împrejurimile oraşului.

comisie handicap

Astfel, astăzi, 6 mai,începând cu ora 10.00 medicii, psihologii şi asistenţii sociali din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecia Copilui Iaşi au analizat dosarele şi au vorbit cu oamenii.

Printre cele 40 de persoane aflate pe lista se numara şi familia Pintilie. Capul familie depinde de soţie de vreo câteva luni, după ce barbatul a suferit un traumatism la cap si mai poate comunica,mai ales ca sunt momente când nu îşi recunoaşte soţia şi copilul. Soţia l-a însoţit şi astăzi şi speră că dosarul va fi aprobat de comisie.

Menţionăm că, în incinta Primăriei Municipale, Comisia pentru evaluarea persoanelor cu handicap din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi vine o dată pe luna la Paşcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow