21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Controale la râurile și pârâurile din Municipiu Pașcani

horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
credius.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Toate râurile și pârâurile de pe raza Municipiului Pașcani au fost controlate de către reprezentanții de la Garda de Mediu, ISU și cei de la Apele Române, dat fiind avertizările meteorologilor de ploi abundente și mai ales a inundaților și distrugerilor care au avut loc în țară în aceste zile. Verificările vor continua și în următoarea perioadă.

Nu au fost constatate nereguli în urma verificărilor făcute pe raza Municipiului Pașcani a râurilor și pârâurilor de către inspectorii de la Garda de Mediu, Apele Române și cei de la ISU.

In evidenta Sistemul Hidrotehnic Independent Pascani sunt 1.760 obiective cadastrale, din care: 314 degradari de albii si maluri; 12 diguri; 2 statii hidrometrice; 51 lucrari de aparare; 2 lucrari de desecare; 226 poduri podete; 363 traversari linii electrice, telefonice si conducte; 1 poduri plutitoare; 5 constructii; 32 cursuri de apa; 80 borne ax cadastral; 1 baraj priza; 89 alimentari cu apa; 2 alimentari cu apa pentru irigatii; 34 amenajari piscicole; 2 centrale hidroelectrice; 31 balastiere.

Sistemul Hidrotehnic Independent Pascani este unitate de gospodarire a apelor subordonata Directiei Apelor Siret, din cadrul Administratiei Nationale “Apele Române”, avind in administrare urmatoarele categorii de lucrari hidrotehnice : ►42 Km diguri ; ►9,262 Km regularizari ►14,533 km consolidari de mal ; ►372 Km cursuri de apa ; ►Baraj priza + statie pompare apa industriala-1 mc/s ; ►Statie tratare apa –0,25 mc/s; ►Statie pompare apa potabila Rachiteni –70 l/s.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI