17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Controale la beneficiarii de ajutoare de încălzire. Cine a minţit trebuie să dea banii înapoi

subventii

Aproximativ 60% dintre persoanele care primesc ajutoare de incalzire din Pascani si suburbii vor fi verificate de Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei. Peste 4.000 de familii din oras beneficiaza de ajutor la plata agentului termic, fie ca este vorba de incalzire cu gaze sau cu lemne.

Echipe formate din inspectori se vor deplasa in teren pentru a verifica la gospodarii si la asociatii de proprietari din municipiu daca datele consemnate in dosare corespund cu realitate. Acolo unde vor fi depistate neregulului vor fi luate masuri care pot insemna amenda sau chiar dosar penal, pentru ca in baza unor documente nereale un proprietar a beneficiat de foloase necuvenite.

Controlul este in desfasurare, iar acolo unde nu vor fi gasiti acasa beneficiarii vor fi lasate instiintari. Pana in momentul de fata, din cei peste 2.000 de familii, doar la 15 au fost gasite nereguli, acestia trebuind sa dea banii inapoi, suma de care a beneficiat in lunile de iarna pentru ajutor la incalzire. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow