More

  Controale in weekend, la Pascani si Harlau. 104 persoane au fost amendate

  Array

  ACŢIUNE A POLIȚIȘTILOR LA PAŞCANI
  În ziua de 6 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Paşcani au acționat pentru verificarea barurilor, altor unități de alimentație publică, precum și pentru combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și evenimentelor rutiere. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat alcool.
  Au fost controlate 5 de societăți comerciale și 11 baruri. Au fost legitimate 49 de persoane și controlate 39 de auto.
  Au fost aplicate 45 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13900 lei, dintre care 10 conform Legii nr. 61 din 1991, 15 conform Legii nr. 12 din 1990 și 18 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri.
  Spre exemplu, la data de 6 august a.c., a fost oprit în trafic, pe strada Ştefan Cel Mare, un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Stolniceni-Prăjescu, care în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  În noaptea de 6 spre 7 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliției orașului Hîrlău au acționat pentru verificarea barurilor, altor unități de alimentație publică, precum și pentru combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și evenimentelor rutiere. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat alcool.
  Au fost controlate 24 de societăți comerciale și 10 baruri. Au fost legitimate 122 de persoane și controlate 74 de auto.

  Au fost aplicate 59 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.885 lei, dintre care 31 conform Legii nr. 61 din 1991, 4 conform Legii nr. 12 din 1990 și 23 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri.
  Spre exemplu, la data de 6 august a.c., în jurul orei 16:00, a fost oprit în trafic, pe raza satului Pîrcovaci, un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din oraşul Hârlău, care în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
  A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  IPJ Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI