24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Controale în trafic. TIR-urile şi microbuzele verificate de poliţişti

Controale în trafic în această dimineaţă în preajma municipiului Paşcani şi  a oraşului Târgu-Frumos. Poliţiştii au verificat mai multe maşini, microbuze şi TIRuri, în cadrul unei campanii ce se desfăşoară în întreagă ţară. Oamenii legii au controlat în special, transporturile de mărfuri şi persoane, pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Şoferii care au circulat astăzi pe drumul naţional 28 A, PaşcaniTârgu-Frumos, au trecut prin mai multe filtre ale Poliţiei Rutiere. De la primele ore ale dimineţii, oamenii legii au oprit un TIR în suburbia Blăgeşti. Conducătorul auto a fost verificat la toate actele maşinii dar şi  cele pentru marfa transportată.
Şi în localitatea Ruginoasa au fost mai multe echipaje care au oprit autovehiculele din trafic.

Acţiunea de astăzi, a avut loc în cadrul unei campanii intitulată “Truck&Bus”, desfăşurată de Inspectoratul de Poliţie Iaşi. Aceasta va dura toată săptămâna, de luni şi până duminică, în tot judeţul. Scopul activităţii este de a preveni accidentele rutiere şi sancţiona anumite nereguli în ceea ce priveşte transportul de persoane şi mărfuri.

Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, sancţiunile date în cadrul campaniei vor fi făcute publice la finalul săptămânii.

Menţionăm şi microbuzele de transport persoane din autogările din Paşcani au fost verificate de oamenii legii, în urmă unor sesizări făcute de navetişti, la BIT TV. Oamenii s-au plâns de condiţiile din maşini, iar autorităţile au promis sancţiuni pentru firmele care încalcă legea.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow