Controale în scolile din judeţ după ce la câteva unităţi din Paşcani au fost depistate cornuri cu mucegai. Consiliul Judeţean Iaşi a anunţat că vor fi făcute verificări în toate cele 92 de unităţi de învăţământ în care se derulează programul “Cornul şi Laptele”. Asta după ce mai mulţi părinţi dar şi directori de şcoala au reclamat aspect neconforme în ceea ce priveşte calitatea unor produse iar presa locală a relatat pe larg aceste probleme.
BIT TV a arătat că la Şcoala Iordache Cantacuzino timp de câtva zile au fost aduse cornuri cu mucegai chiar dacă erau în termenul de garanţie. Conducerea a refuzat să le distribuie copiilor şi le-a trimis înapoi furnizorului.
Probleme au fost semnalate şi la alte şcoli dar părinţii nu au făcut sesizări oficiale. Sunt nemulţumiri şi în legătură cu fructele pe motiv că cele distribuite sunt crude.
Reprezentanţă societăţii Agropan Impex din Iaşi, distribuitorul de cornuri, spune că produsele alterate au fost imediat schimbate şi că au luat măsuri pentru a nu se mai întâmpla asemenea situaţii. Ea motivează că ar fi fost probleme din cauza procesului de ambalare, dar cornurile erau în termen.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider