27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Controale în Autogara Pașcani, după sesizările făcute de cetățeni la BIT TV

Controale în Autogara Pașcani, după sesizările făcute de cetățeni la BIT TV

După ce ieri am prezentat o știre – vezi aici – despre cum sunt transportați navetiștii, poliția și reprezentanții Inspectoratului de Control în Trafic s-au pus în mișcare. Autogara Spinter a fost verificată de de oamenii legii. De asemenea și cei de la Consiliu Județean Iași spun că vor face controale, amezile fiind usturătoare în astfel de cazuri.

De la primele ore ale dimineții, Autogara Spinter AGM Pașcani a fost luată la verificat de către reprezentanții Inspectoratului de Control în Trafic. Momentan nu se știe dacă au fost date sancțiuni, însă de control în următoarea perioadă nu vor scăpa transportatorii nici din partea polițiștilor și reprezentanților Consiliului Județean Iași.

Pentru neregulile găsite, amenzile ajung și de până la 30 mii lei, spun cei de la Consiliu Județean Iași care și dau licențe de transport pe drumurile județene și intrajudețene, firmelor de profil.

Amintim că în urmă cu câteva zile, zeci de soferi au fost sanctionati de politistii rutieri care au efectuat o acțiune în cooperare cu reprezentanti ai ISCTR, Registrul Auto Roman si Consiliul Judetean Iași. Astfel, au fost date 22 de amenzi în valoare de 9.625 de lei. De asemenea, au fost retinute un permis de conducere si doua certificate de înmatriculare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow