16.6 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022

Controale de greutate pentru traficul greu la intrare in Pascani

- Advertisement -

Adminsitratia din Pascani va solicita cântărirea maşinilor de tonaj,  care circula pe strazile municipiului. Cantarele ar urma sa fie amplasate la intrările si ieşirile din oraş, pe drumurile judeţene sau naţionale, periodic. In acest sens va fi trimisa o solicitare autorităţilor judeţene competente. Decizia a fost luata de Comisia Locala de Circulaţie, întrunită joi in şedinţa, in urma analizării unei adrese.
Societatea Ekysam din Targu Frumos a atras atenţia ca sunt străzi in Pascani, recent reabilitate,  care se deteriorează din cauza traficului maşinilor grele de tonaj,  mai ales a celor de la balastiere. Au fost date doua exemple, strazile Fântânele si Gării. La ultima dintre ele,  lucrările de asfaltare au fost finalizate anul trecut si urmeaza sa fie făcută recepţia.
Membrii comisiei au luat in discuţie si alte variante: devierea traficului greu si chiar interzicerea lui pe aceste străzi, masuri imposibil de aplicat deoarece municipiul Pascani nu are sosea de centura.
Mentionam ca limitele de greutate pentru transport pe drumuri sunt reglementate prin lege si sunt prevazute sancţiuni usturătoare pentru cei care le încalcă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow