24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Controale ample in doua comune apropiate orasului Targu Frumos. Trei permise retinute

ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR LA BALŞ ŞI STRUNGA

 

La data de 15iulie a.c., în intervalul orar 14.00-18.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Frumos şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza comunelor Balş şi Strunga, pentru prevenirea şi combaterea abaterilor rutiere, precum şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 

Au fostcontrolate 9 societăţi comerciale şi 25 de autovehicule. Au fost legitimate 45 de persoane. Poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere, fiind aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 17 pe linie rutieră, 3 pe linie de ordine publică, iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 6.750 lei.


Exemple:

1.O femeie, din comuna Struga, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale a fost sancţionată contravenţional conform Legii nr. 12/1990, deoarece oferea spre vânzare produse fără a avea afişat preţul.


2.Un bărbat, de 29 ani, din com. Deleni a condus un autobuz  pe DE 58 Boureni, iar în zona de acţiune a indicatorului Depăşirea interzisă adepăşit auto, încălcând marcajul longitudinal continuu, punând în pericol circulaţia în zonă.S-a luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării şi sancţionării contravenţionale.

IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI