18.1 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
18.1 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Contribuabilii din Bosteni isi cer drepturile. Semnaturi pentru extinderea retelelor de gaze

Ultimele știri

Firimituri bugetare pentru extinderea retelor de gaz in municipiul Pascani. In acest an au fost alocati doar 100 000 lei pentru astfel de investitii in conditiile in care ce putin 1/3 din gospodarii , mai ales in suburbii nu au instalatii de gaz.
Problema a fost readusa in discutie astazi la audiente de un grup de cetateni din suburbia Bosteni. Ei au venit cu o lista de semnaturi si cu o aprobare de la furnizorul de gaz pentru extinderea conductei pe strada Penes Curcanul. Investitia este estimata la 54.000 de lei numai pentru acte si reteaua de cca 600 de metri, fara bransamentele individuale. Pentru ca nu au acesti bani dar mai ales pentru ca sunt platitori de taxe si impozite, satenii au cerut ajutorul Primariei.

In replica, reprezentantii administratiei locale sustin ca astfel de solicitari sunt trecute pe lista de asteptare si ca in functie de prioritati ar putea fi realizabile cu bani de la bugetul local. In acest an pe lista de investitii au fost prinse lucrari pentru extinderea retelelor de gaz pe strazile Amurgului , Bucuriei si Ioan Creanga, ultimele doua tot in Bosteni.

Mentionam ca in acest an pentru extinderea retelelor de utilitati au fost alocate de la buget 3, 5 miliarde de lei vechi. Cea mai mare parte a banilor vor fi cheltuiti pentru amplasarea unui transformator de tensiune in zona Stadionului Municipal.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.1 ° C
19.1 °
16.2 °
79 %
1.9kmh
10 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI