21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Contribuabil revoltat: Şi-a plătit datoriile la stat, cu un sac de monezi de 5 bani

a platit 1

 

Chiar si cand e suparat, romanul nu duce lispa de imaginatie. O demonstreaza un barbat din Helesteni, care s-a dus sa-si plateasca o parte din banii care ii datoreaza Casei de Asigurari de Sanatate cu maruntis, mai exact 2.700 de monede de 5 bani. In total 135 de lei.

Barbatul in varsta de 52 de ani spune ca e o forma de protest, pentru ca, desi din salariu ii sunt opriti bani pentru sanatate, in ultimul an i-a venit instiinatre ca are de platit 1.500 de lei, din care 600 penalitati. Asta pentru cei 5 ani de cand are deschis un magazin alimentar in sat.

A fost si in instanta, insa nu s-a rezolvat nimic. Iar pentru ca i-au fost blocate conturile si au inceput sa-i opreasca pe langa ce dă la stat, bani din salariu, a decis sa plateasca. Astazi, 22 martie s-a prezentat la ghiseul din cadrul Trezoreriei Pascani cu o sacosa in care a adunat cele aproximativ 8 kg de monede. Banii au fost stransi de la luna la luna, dar ajutat si de sateni.

Casiera a ramas uimita cand in loc de portofel, Constantin Sima a pus punga cu maruntis, pe masa. Barbatul a avut insa bunul simt si i-a numarat el, fiind pusi in pachete de cate 2 lei si 50 de bani. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow